"Toprağın Kızı"

"Toprağın Kızı"

                                                                                                        "TOPRAĞIN KIZI"

 

       Emekli sınıf öğretmeni Mükerrem Şehitoğlu'nun yazdığı ve öğrencilerimize hediye ediceği  "Toprağın Kızı" adlı kitabının tanıtımı ve dağıtımı  05.04.2018 Perşembe günü saat 19:00'da yurt kütüphanesinde gerçekleşti. Tanıtıma  yurt müdürümüz Sema Üçok, belletmen öğretmenlerimiz Emetullah Karatok, Emel Toper ve 59 öğrenci katıldı. Konuklar ise;Yönetim Kurulu üyemiz  Fehmi Enginalp, yazarın eşi İsmail Şehitoğlu, Melahat Ünlü, Halit Ovalı, Doğan Kopkınar, Aysel Yazıcı katıldılar.

      Fehmi Enginalp 'in açılış konuşmasıyla başlayan tanıtım, Mükerrem Şehitoğlu'nun kendini öğrencilere tanıtmasıyla devam etti. Erken yaşta emekli olan fakat eğitimden hiç kopmayan, kendini eğitime adayan Şehitoğlu, hayatından kesitlerin olduğu kitabının içeriği hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Konuklarımızda sırasıyla kendilerini tanıtarak öğrencilerle sohbet ettiler.

       Öğrencilerimizin ilgi ile dinlediği kitap tanıtımı sonunda,Mükerrem Şehitoğlu her bir kızımıza imzalı kitabını hediye ederek anı fotoğrafı çektirdi. Duygusal anlarında yaşandığı günde konuklarımız ve çocuklar mutlu bir şekilde   iyi dilek ve temennilerle  ayrıldılar.

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.