Coşku ve hüzün bir arada

Coşku ve hüzün bir arada

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin onur ve gurur abidesi olan Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan Kır Çiçekleri'nin mezuniyet töreninde coşku ve hüzün bir arada yaşandı.

3 Mart Eğitim Kurumları Konferans Salonu'nda yapılan mezuniyet törenine,  Yönetim Kurulu üyeleri Prof.Dr. Rüçhan Uz,  Aral Alkan, Destek Birimler ve Yurtlar Müdürü Ayşen İnci, kurum müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Rüçhan Uz törende yaptığı konuşmada, Kır Çiçekleri'nden ayrılmadıklarını, her zaman arkalarında olduklarını, eğitim ve iş yaşamında da takip edeceklerini belirterek, onların da ÇEK'ten kopmamaları gerektiğinin altını çizdi.

Yurt Müdürü Filiz Özen Çiftçi de konuşmasında, öğrencilerin bilimin aydınlığından ayrılmamalarını isteyerek, "Sevgili gençler! Sizler, bu aydınlık kurumun meşalesini taşıyan, başı dik, mücadeleci ruha sahip, kendi ayakları üzerinde durabilen gençlerisiniz. Bundan sonraki süreçte de sizden beklentimiz bilimin aydınlığında kendi yolunuzu aydınlatmanız ve elinizdeki meşaleyle çevrenize de ışık olmanızdır."

Mezun Kır Çiçekleri'nden Ceyda Altınok'un annesi Fatma Altınok'ta, ÇEK'e olan güven ve minnet duygusunu paylaştı.
2018-2019 dönem mezunu Şevval Oktay ise ÇEK kurumlarında kazanmış olduğu gerek akademik gerekse sosyal değerlerin yaşamına kattıkları hakkında kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından mezuniyet pastasını kesen Kır Çiçekleri, bütün bir yılın yorgunluğunu ve stresini canlı orkestra eşliğinde doyasıya eğlenerek attılar.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.